Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krivolovci iz BiH pucali po hrvatskoj graničnoj policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavačka Policijska uprava izvijestila je danas da je podnijela kaznene prijave protiv trojice državljana BiH, koji su 21. studenoga ilegalno ušli u Hrvatsku u općini Dvor, gdje su, zatečeni u krivolovu, pucali po hrvatskoj graničnoj policiji i pobjegli.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava za pokušaj teškog ubojstva i za protuzakoniti lov te prekršajna prijava zbog ilegalnog prelaska državne granice.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

Trojicu bosanskohercegovačkih državljana hrvatska granična policija zatekla je oko 13 sati u šumi Ribnik u zaseoku Božići u Gornjem Žirovcu kod Dvora, uz državnu granicu s BiH, kako skidaju kožu s odstrijeljene srneće divljači. Kada su ugledali policajce, krivolovci su zapucali prema njima, na što su hrvatski policajci, nakon što su ih upozorili, ispalili iz službenog oružja više hitaca u zrak.

Počinitelji su pobjegli kroz minski sumnjivo područje prema BiH, odnijevši sa sobom srneću divljač.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene