Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Pao "ratar" kod Opatije: Krao struju i u obiteljskoj kući uzgajao marihuanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opatijski policajci otkrili su laboratorij za uzgoj i proizvodnju marihuane u obiteljskoj kući u vlasništvu 49-godišnjeg hrvatskog državljana.

Opatijski policajci obavili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom. U ponedjeljak je u jednom od mjesta u blizini Opatije pretražena njegova obiteljska kuća.

Pročitajte i ovo Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Policajci su pronašli i oduzeli 16.114 grama marihuane, 224 stabljike marihuane visine od 20 do 198 cm, 350 sjemenki indijske konoplje, nekoliko doza ulja indijske konoplje, više od 20 reflektora, nekoliko uređaja za vlaženje zraka, ventilatora, filtara i druge opreme za uzgoj indijske konoplje.

49-godišnjak je u razdoblju od siječnja prošle do siječnja ove godine, u prizemlju i potkrovlju kuće u kojoj stanuje zasadio i uzgojio više stabljika marihuane od koje je proizvodio drogu i ulje. Zasadio je i uzgojio pronađene 224 stabljike marihuane, a zbog daljnje sadnje imao je i pronađenih 350 sjemenki.

Za potrebe rada laboratorija, početkom 2020. godine neovlašteno se spojio na naponski kabel. Krađom struje oštetio je ovlaštenu tvrtku za najmanje 20.000 kuna. Kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Ovih više od 16 kilograma marihuane jedna od većih zapljena marihuane na području Policijske postaje Opatija, kao i na području Policijske uprave primorsko-goranske u posljednjih godinu dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene