Ukradeni mobiteli (Foto: PU dubrovačko-neretvanska)
Ukradeni mobiteli (Foto: PU dubrovačko-neretvanska)

Dvoje hrvatskih državljana u dobi 52 i 53 godine metkovska policija sumnjiči da su od početka srpnja do kraja rujna 2018., kao djelatnici dostavljačke službe, krali pakete s mobitelima, a onda ih davali 50-godišnjaku koji ih je preprodavao.


Troje hrvatskih državljana udružilo se u krađi i preporodaji ukupno 41 mobitela različitih marki kojima su, procjenjuje metkovska policija nakon završene istrage, počinili štetu veću od 180 tisuća kuna.

Vezani članci Kreditne kartice, ilustracija (Foto: Getty) Poznaniku ukrao karticu i koristio je u raznim trgovinama. Napravio je to dvaput Kit (Foto: Screenshot) Mobitel joj pao u ocean, a dobrodušni kit zaronio i spasio ga

Policajci PP-a Metković dvoje hrvatskih državljana u dobi 52 i 53 godine sumnjiče da su od početka srpnja do kraja rujna 2018. godine, kao djelatnici dostavljačke službe, krali pakete s mobitelima koji su mobilni operateri putem dostavljačke službe isporučivali krajnjim kupcima. Mobitele su potom predavali 50-godišnjaku koji ih je preprodavao na području Metkovića i BiH.

Dvojac koji je otuđivao pakete sumnjiči se za utaju, a 50-godišnjak za kazneno djelo prikrivanja. Policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.