Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradili 180 tisuća kuna

Krali mobitele iz dostave pa ih preprodavali u Metkoviću i BiH

Ukradeni mobiteli (Foto: PU dubrovačko-neretvanska)
Ukradeni mobiteli (Foto: PU dubrovačko-neretvanska) Foto: PU dubrova?ko-neretvanska
Dvoje hrvatskih državljana u dobi 52 i 53 godine metkovska policija sumnjiči da su od početka srpnja do kraja rujna 2018., kao djelatnici dostavljačke službe, krali pakete s mobitelima, a onda ih davali 50-godišnjaku koji ih je preprodavao.

Troje hrvatskih državljana udružilo se u krađi i preporodaji ukupno 41 mobitela različitih marki kojima su, procjenjuje metkovska policija nakon završene istrage, počinili štetu veću od 180 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Nogometni trener iz Srbije proglašen je krivim zbog krađe mobitela bivše djevojke Stigla presuda Nogometni trener usred noći upao bivšoj curi u stan: Uhvatio ju je za vrat i vikao "kurvo!" Slika nije dostupna opg droga Otac i sin osumnjičeni za dilanje droge i krađu na imotskom području

Policajci PP-a Metković dvoje hrvatskih državljana u dobi 52 i 53 godine sumnjiče da su od početka srpnja do kraja rujna 2018. godine, kao djelatnici dostavljačke službe, krali pakete s mobitelima koji su mobilni operateri putem dostavljačke službe isporučivali krajnjim kupcima. Mobitele su potom predavali 50-godišnjaku koji ih je preprodavao na području Metkovića i BiH.

Dvojac koji je otuđivao pakete sumnjiči se za utaju, a 50-godišnjak za kazneno djelo prikrivanja. Policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene