Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna nesreća

Smrtno stradao motociklist: Sletio s ceste i udario u nosač naponske mreže

Nesreća
Nesreća Foto: Getty Images
U koprivničkom prigradskom naselju Reka je na mjestu događaja smrtno stradao 41-godišnji vozač motocikla.

Vozač motocikla poginuo je u petak predvečer u koprivničkom prigradskom naselju Reka prilikom slijetanja s kolnika i udara u metalni nosač niskonaponske mreže, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Pročitajte i ovo Česi nisu pazili - 1 Doznaje Dnevnik Nove TV Na terenu gdje je češki dječak pronašao granatu pronađeno još oružja: "Trebalo bi ponovno izvršiti kontrolu područja"

Motociklom "kawasaki" koprivničkih oznaka upravljao je 41-godišnjak koji je na mjestu događaja smrtno stradao, a drugih sudionika nije bilo. Nesreća se dogodila oko 19,15 sati u Reki, gdje je u Ulici Stjepana Radića došlo je do slijetanja motocikla van kolnika i udara motocikla i vozača u metalni nosač niskonaponske mreže.

U tijeku je očevid, a promet se na DC-41 na mjestu nesreće odvija otežano, jednim kolničkim trakom, uz regulaciju policijskih službenika.

Pročitajte i ovo Hrabri Gabrijel - 4 Heroj iz Siska Hrabri Gabrijel spasio život svom prijatelju: "Kotrljao se kao palačinka... znao sam da se ne igra jer je dugo bio u vodi"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene