Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod otoka ista

Nakon intenzivne potrage: Kod Zadra pronađeno tijelo nestalog 50-godišnjeg ronioca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadarskom akvatoriju pronađeno je tijelo ronioca nestalog u uvali Brbišćica, priopćili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Nestanak 50-godišnjeg ronioca E. Š. prijavili su članovi ronilačke skupine u ponedjeljak u popodnevnim satima, a danas ujutro Lučka kapetanija Zadar pronašla je njegovo tijelo uz obalu otoka Ista.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) započela je akciju traganja u arhipelagu Dugog otoka, a u potragu se, uz Lučku kapetaniju Zadar i lučke ispostave Sali i Božava, uključila i Pomorska policija Zadar, pripadnici DVD-a Sali i Hrvatske gorske službe spašavanja te Obalna straža sa zrakoplovom.

Na obali Dugog otoka, nedaleko od mjesta nestanka, pronađena je ronilačka oprema nestalog muškarca, a brodica nestalog ronioca pronađena je kod otoka Škarda. Pretraženo je područje otoka Ista, Molata i dalje, kao i obalno područje Velog Rata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene