Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Policija u kanalu pokraj ceste pronašla automobil, poginuo 26-godišnjak iz Kutine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cesti kod mjesta Nuštar pronađen je osobni automobil koji je sletio u kanal. U prometnoj je nesreći smrtno stradao vozač automobila.

U utorak oko 14 sati na cesti Nuštar-Pačetin, kod skretanja za Tordince, u kanalu je pronađen osobni automobil marke Opel kutinskih registarskih oznaka, izvijestila je vukovarska policija. U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač automobila, 26-godišnjak iz Kutine.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku

Automobil je u kanalu uočio građanin i o tome izvijestio policiju, izjavio je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović. Dodao je da se cesta uz koju je pronađeno vozilo s vozačem, za kojega je utvrđeno da je iz Kutine, relativno slabo koristi.

Kako doznajemo, riječ je o mladiću koji je s područja Osijeka nestao u nedjelju poslijepodne, a njegov je nestanak prijavljen policiji. Više informacija o nesreći bit će poznato po završetku policijskog očevida koji je u tijeku. (V.P./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene