Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapljena

Kod 40-godišnjaka u Zadru policija pronašla više od kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Droga, vaga i novac su mu oduzeti, a 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske. Dovršena je i istraga nad 40-godišnjakom i 29-godišnjakom za koje se sumnja da su ukrali više komada pokrovnog lima i armature vrijedne oko 400 tisuća kuna.

Zadarska policija privela je 40-godišnjeg muškarca, kod kojeg je pronađeno 1,2 kilograma marihuane, priopćeno je u petak iz Policijske uprave zadarske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Kriminalističkom istragom provedenom u četvrtak u Zadru, kod 40-godišnjaka je pronađeno ukupno 1,2 kilograma marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje, te manji novčani iznos, za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Droga, vaga i novac su mu oduzeti, a 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske. 

U Benkovcu privedena dvojica zbog krađe materijala vrijednog oko 400 tisuća kuna

Benkovačka policija dovršila je istragu nad 40-godišnjakom i 29-godišnjakom, osumnjičenim da su u razdoblju od 3. do 5. siječnja u Benkovcu, u više navrata, iz dvorišta trgovačkog društva otuđili 60-ak komada rebraste armaturne mreže i više komada pocinčano-plastificiranog pokrovnog lima, ukupne vrijednosti od oko 400 tisuća kuna.

Otuđeni su predmetni pronađeni, a protiv 40-godišnjaka i 29-godišnjaka državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađe, priopćili su iz PU zadarske. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene