Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Čagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Čagalj)

Droga, vaga i novac su mu oduzeti, a 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske. Dovršena je i istraga nad 40-godišnjakom i 29-godišnjakom za koje se sumnja da su ukrali više komada pokrovnog lima i armature vrijedne oko 400 tisuća kuna.


Zadarska policija privela je 40-godišnjeg muškarca, kod kojeg je pronađeno 1,2 kilograma marihuane, priopćeno je u petak iz Policijske uprave zadarske.

Vezani članci Darko Kovačević Daruvarac izašao je iz zatvora na slobodu (Foto: Dino Stanin/Pixsell) - 6 Podignuta optužnica protiv svjedoka koji su gledali kako Daruvarac tuče djevojku, na sudu pričali da nisu ništa vidjeli Stado ovaca (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vukovi napadaju, a gradskim su vlastima ruke vezane: "Od države samo tražim da ga uhvate i odvedu"

Kriminalističkom istragom provedenom u četvrtak u Zadru, kod 40-godišnjaka je pronađeno ukupno 1,2 kilograma marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje, te manji novčani iznos, za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Droga, vaga i novac su mu oduzeti, a 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske. 

U Benkovcu privedena dvojica zbog krađe materijala vrijednog oko 400 tisuća kuna

Benkovačka policija dovršila je istragu nad 40-godišnjakom i 29-godišnjakom, osumnjičenim da su u razdoblju od 3. do 5. siječnja u Benkovcu, u više navrata, iz dvorišta trgovačkog društva otuđili 60-ak komada rebraste armaturne mreže i više komada pocinčano-plastificiranog pokrovnog lima, ukupne vrijednosti od oko 400 tisuća kuna.

Otuđeni su predmetni pronađeni, a protiv 40-godišnjaka i 29-godišnjaka državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađe, priopćili su iz PU zadarske. (Hina)