Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kombi se prevrnuo na bok i klizio

Karlovac: U sudaru kombija i BMW-a 5 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Karlovcu ispred Sportske dvorane 'Mladost' u 18,10 sati sudarili su se BMW karlovačkih registarskih oznaka i kombi vozilo javne televizije zagrebačke registracije, HRT-ov se kombi prevrnuo na bok i tako klizio, a po prvim informacijama iz policije, u sudaru je ozlijeđeno pet osoba.

U Operativno komunikacijskom centru doznaje se da je petoro ozlijeđenih odvezeno u karlovačku Opću bolnicu. U hitnoj kirurškoj ambulanti se doznaje da zbrinjavanje petoro pacijenata još traje, karakter ozljeda znat će se nakon medicinske obrade, ali kažu da nitko nije životno ugrožen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška nesreća 23-godišnji mladić izletio s ceste i poginuo Slika nije dostupna Bez komentara Sanaderov odvjetnik: Riječ je o još jednom u nizu medijskih nagađanja

Na raskrižju glavne sa sporednom cestom prema Sportskoj dvorani, u kojoj u osam sati počinje kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u rukometu između reprezentacija Hrvatske u Rumunjske, policija obavlja očevid radi utvrđivanja činjenica tko je kome oduzeo prvenstvo prolaza.

Policija je potvrdila da je u BMW-u bio jedan od pročelnika grasje uprave Nikola Rogoz, no prema prvim informacijama on nije ozljeđen. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene