Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javila se bivša žena

Karlovac: Na odjelu patologije već 19 dana leži tijelo koje nitko nije preuzeo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
88godišnji muškarav preminuo je 24. travnja. Njegovo tijelo još uvijek je u hladnjaku odjela patologije u karlovačkoj bolnici. Tek se sada javila muškarčeva bivša žena koja će preuzeti tijelo i organizirati sahranu.

Na odjelu patologije karlovačke bolnice već 19 dana nalazi se tijelo 88-godišnjeg muškarca. Kako doznaje Radio Mrežnica, muškarac je 24. travnja preminuo prirodnom smrću, a živio je u staračkom domu u susjednoj županiji. Ono što zapanjuje jest da u 19 dana nitko nije preuzeo tijelo kako bi se pokopalo.

Pročitajte i ovo Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri" Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

>> Zadar: Motociklom naletio na majku s bebom u naručju

Dr. Mira Mlinac Lucijanić, šefica patologije karlovačke bolnice, rekla je kako se prema zakonu mrtvo tijelo mora pokopati u roku od 48 sati. Pravna služba bolnice odaslala je dopise i ravnatelj dr. Nedjeljko Strikić potvrdio je za radio Mrežnicu kako su ipak u subotu dobili informaciju i da se javila bivša supruga preminulog i to čak iz Londona. Ona bi do kraja tjedna trebala preuzeti tijelo, pa bi pokojnik nakon puna tri tjedna konačno mogao biti dostojno pokopan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene