Napadač je ženu naganjao nožem po parkiralištu blizu gradske tržnice. Svladali su ga građani i odmah je uhićen, potvrdila je policija.


Nedaleko tržnice u središtu Karlovca jednu je ženu nožem u ponedjeljak oko 10:20 sati ozlijedio muškarac koji je, kako je potvrdila policija, odmah i uhićen na mjestu događaja.

Vezani članci Sadržaj vremenske kapsule otkrivene u križu Crkve Presvetog Trojstva Evo što su otkrili svici pronađeni u crkvenom tornju: "Kruh je težio 7 lota. Kava je koštala 32 krajcara" Dokumenti pronađeni u karlovačkoj crkvi - 1 Pogledajte kako izgledaju dokumenti iz sonde iz 18. stoljeća pronađeni ispod križa karlovačke crkve

Policija zasad nije objavila je li uhićeni napadač osumnjičen za pokušaj ubojstva ili nanošenje tjelesnih ozljeda.

Prema riječima Vladimira Bauera, zamjenika ravnatelja karlovačke Opće bolnice, žena je zadobila više ubodnih rana te joj slijedi operativna obrada, no po svemu zasad poznatom ona je vjerojatno izvan životne opasnosti, prenosi Hina.

Kako pišu lokalni mediji, napad se dogodio na parkiralištu, odakle je napadnuta žena uspjela pobjeći do obližnje kladionice, ali ju je napadač nastavio progoniti s nožem u ruci. U kladionici su ga savladali građani i zadržali do dolaska policije. Neslužbeno se saznaje da je riječ o supružnicima, piše Radio Mrežnica.

Podsjetimo, lani je čak 15 žena izgubilo život od ruke bliskih osoba. Zadnje takvo ubojstvo, koje je potreslo Hrvatsku, bilo je ono u Zagrebu, kada je David Komšić nožem izbo svoju bivšu djevojku Kristinu Krupljan, koja je u to vrijeme bila dva mjeseca trudna.