U rijeci Mrežnici u Dobrenićima utopio se 22-godišnji mladić u nedjelju popodne. Karlovačka policija javlja da se mladić okliznuo i pao sa slapa u duboku vodu.

Galerija


U nedjelju oko 14 sati u mjestu Dobrenići utopio se 22-godišnji mladić nakon što se okliznuo i sa slapa pao u duboku Mrežnicu.

Vezani članci Forenzičari istražuju eksploziju kamiona Završio očevid na mjestu eksplozije kamiona: Vlasnik vjeruje da je poginuo čovjek koji je postavljao bombu Bježeći od policije zabio se automobilom u zgradu - 1 Filmska potjera u Karlovcu: U bijegu od policije automobilom se zabio u kuću, vozač i putnici pobjegli nakon nesreće

U potrazi za mladićem sudjelovala je i Hrvatska gorska služba spašavanja Karlovac s ronilačkim timom. Na terenu su, uz policiju, bili i djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije.

''Tim ronioca HGSS-a u veoma kratkom vremenu izašao je na teren te prema dogovorenim postupcima u najkraćem vremenskom roku pronašao tijelo nestale osobe. Ovim putem želimo izraziti iskrenu sućut obitelji'', priopćili su iz HGSS-a Karlovac.