Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Jedva je spasili

Karlovac: Dva njemačka ovčara gotovo rastrgala ženu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer su dva njemačka ovčara gotovo rastrgala ženu u karlovačkom predgrađu Ilovac.

Dva njemačka ovčara napala su i gotovo rastrgala gospođu srednjih godina. Žena je teže ozlijeđena, ali joj život nije ugrožen, rekli su nam iz PU karlovačke. Policiji je poznat vlasnik pasa te je u tijeku kriminalistička istraga.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> Mješanac ugrizao biciklista za nogu

Gospođu su u posljednji su trenutak spasila dva zaposlenika jedne tvrtke ispred koje se napad i dogodio. Drama je trajala desetak minuta, a pse su od žene tjerali batinama, lopatom pa čak i automobilima.

'Kolega i ja smo izašli iz zgrade i vidjeli drugog kolegu kako udara po ogradi. Čuli smo zatim i zapomaganje i glasan ženski plač. Pogledao sam preko i vidio dva psa kako napadaju ženu. Izgledalo je u horor filmu, nisu je samo grizli, već trgali poput zvijeri i vukli svaki na svoju stranu. Trgali su je, krv je curila na sve strane',rekao je jedan od zaposlenika za Slobodnu Dalmaciju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene