Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Požege

Kamionom sletio s ceste i uletio u kuću: Vlasnici život spasila jedna sretna okolnost

Kamionom sletio s ceste i zabio se u kuću (Foto: Pozega.eu)
Kamionom sletio s ceste i zabio se u kuću (Foto: Pozega.eu) Pozega.eu
Aktualno Galerija +0 Kamionom sletio s ceste i zabio se u kuću (Foto: Pozega.eu) Galerija 1/1 >>
Vozač kamiona izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u kuću, koja je gotovo u potpunosti srušena.

Kamion slavonskobrodskih registracija sletio je u petak ujutro s ceste i udario kuću u Dervišagi kraj Požege te ju gotovo srušio, javlja Požega.eu.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Nesreća kod Motovuna Prevezen u bolnicu Kaos u Istri: Vozio kamion unatoč znaku zabrane pa se više puta prevrnuo

Do nesvakidašnje nesreće koja se dogodila oko 6 sati vjerojatno je došlo zbog neprilagođene brzine. Vozač kamiona putovao je od Pleternice prema Požegi, kada je najvjerojatnije izgubio kontrou nad vozilom, koje je "zaplesalo" i sjetjelo s ceste te udarilo u kuću, koja se gotovo potpuno srušila. Nakon toga kamion je porušo i ogradu susjedne kuće i zaustavio se u dvorištu.

Srećom, vlasnica gotovo srušene kuće noć je prespavala u kuhinji, a ne u spavaćoj sobi koja je u nesreći gotovo potpuno srušena.

"Čula sam toliki udarac i pomislila sam da je potres. Kad sam izišla van, imala sam što i vidjeti. Kamion mi je srušio gotovo cijelu kuću. Uletio je u sobu u kojoj inače spavam. Na svu sreću, gledajući televizor, zaspala sam u kuhinji i, eto, ostala živa", rekla je za Požega.eu.

Vozač kamiona prošao je bez ozljeda.

Na teren su odmah izašli vatrogasci, hitna pomoć i policija. U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene