Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli pomoć građana

Kako je stradao mladić pronađen u Vodnikovoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek je nepoznato kako je 21-godišnji mladić, pronađen u utorak bez svijesti na cesti u Vodnikovoj ulici, zadobio ozljede glave opasne po život, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Kako se s mladićem ne može razgovarati zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja, a ni liječnici prema ozljedama ne mogu odrediti je li pretučen ili se na neki način sam ozlijedio, policija je danas putem medija zatražila pomoć građana koji imaju bilo kakve informacije koje bi pomogle razjasniti okolnosti stradavanja mladića.

Pročitajte i ovo Eminovci, dan žalosti, ilustracija - 1 Dan žalosti Što je dovelo do tragedije u Požegi? Reporter Dnevnika Nove TV otkriva što je razlog svađe koja je završila tragičnom smrću 21-godišnjeg hrvatskog vojnika Marko Jantol Nestao u prosincu Majka objavila najgoru vijest: Vlasnik videoteke Pauk pronađen mrtav, oglasila se i policija

Njega su u utorak ujutro oko 7,40 sati u Vodnikovoj ulici, nedaleko od tramvajske postaje, pronašli prolaznici, nakon čega je prebačen u KB Sestre milosrdnice. Sličan događaj zbio se i u veljači kada je ispred trgovačkog centra u Vukovarskoj ulici pronađen onesviješten 17-godišnjak. Ni tada se u početku nije znao uzrok teških ozljeda i tek je policijska istraga naknadno otkrila da je mladić stradao u tučnjavi na rođendanskom slavlju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene