Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još uvijek je nepoznato kako je 21-godišnji mladić, pronađen u utorak bez svijesti na cesti u Vodnikovoj ulici, zadobio ozljede glave opasne po život, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.


Kako se s mladićem ne može razgovarati zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja, a ni liječnici prema ozljedama ne mogu odrediti je li pretučen ili se na neki način sam ozlijedio, policija je danas putem medija zatražila pomoć građana koji imaju bilo kakve informacije koje bi pomogle razjasniti okolnosti stradavanja mladića.

Vezani članci Prosvjedi u Sjedinjenim Državama Snimio kako ga policajac pogađa gumenim metkom: ''Usmjerava pušku prema meni... I nismo jedini, vidim dosta ljudi koji su pogođeni '' Policija, ilustracija Opljačkali ga i prebili nasmrt: Policija uhitila troje ljudi, jedan napadač pokušao pobjeći iz zemlje

Njega su u utorak ujutro oko 7,40 sati u Vodnikovoj ulici, nedaleko od tramvajske postaje, pronašli prolaznici, nakon čega je prebačen u KB Sestre milosrdnice. Sličan događaj zbio se i u veljači kada je ispred trgovačkog centra u Vukovarskoj ulici pronađen onesviješten 17-godišnjak. Ni tada se u početku nije znao uzrok teških ozljeda i tek je policijska istraga naknadno otkrila da je mladić stradao u tučnjavi na rođendanskom slavlju.