Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija zahvaljuje Dnevniku Nove TV

Uhvaćen 'ljubazni razbojnik' koji je opljačkao 20 kladionica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon emitiranog priloga sam je otišao u policiju i ljubazno tvrdio da je na fotografijama samo netko njemu jako sličan.

Pljačkaš je prilikom pljački bio izrazito ljubazan prema djelatnicama, a takav je bio i prema policiji. Prilikom pljački je koristio plastični pištolj ili noža, a pištolj mu je ispao prilikom jedne od pljački.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ih traži Braća ubojice (13) i (11) ponovno haraju susjednom državom: Nisu prošla 24 sata od posljednjeg uhićenja, maloljetnici opet pobjegli Ilustracija Traje očevid Drama u Zagrebu: Oružjem prijetio djelatnici te opljačkao poštu

Nakon što je u Dnevniku Nove TV emitiran prilog sa fotografijama traženog pljačkaša, njegvi poznanici su ga obavijestili o tome. On je sa zadarskog područja te je nakon dojave prijatelja otišao u zadarsku policiju kako bi ljubazno rekao da je to na slikama samo netko tko jako liči na njega. No, policija je utvrdila da je ipak on traženi pljačkaš te je uhićen. Ukupno je ukrao oko 140.000 kuna koje je koristio za rješavanja kockarskih dugova.

Policija je zahvalila Dnevniku Nove TV zbog objave fotografija traženog razbojnika u nedjeljnu.

Policija je prije nekoliko dana fotografije ovog pljačkaša koji je od 2008. godine počinio više od 20 kaznenih djela razbojništava u sportskim kladionicama najčešće na području Trešnjevke (Savska cesta) i Trnja te u ostalim dijelovima grada. U prostorijama policijske uprave će se u 10 sati održati novinarska konferencija o ovom slučaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene