Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je objavila kako je nestali Milenko Bilobrk pronađen u psihijatrijskoj bolnici Vrapče.


Policija je namjeravala obaviti obavijesni razgovor s njima kako bi rasvijetlila sve okolnosti njegovog nestanka, ali njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da se obavi razgovor. Tako će se morati još malo sačekati da se rasvijetli misterij Bilobrkovog nestanka.

Vezani članci Nestao Matija Horvat Jeste li ga vidjeli? Kod Ludbrega nestao 25-godišnji Matija Horvat, njegov automobil pronađen u kanalu Aleksandar Vučić Europska komisija dala je do znanja da Srbija neće tako brzo u EU: ''Od rata tvrde da nema podataka o nestalim osobama''

Zagrebačka policija je inače objavila na svojoj internetskoj stranici fotografiju i osobne podatke 54-godišnjeg Milenka Bilobrka čiji je nestanak prijavljen 15. ožujka te moli građane da je obavijeste ako imaju podatke o nestalom.

Bilobrk je zadnji put viđen 15. ožujka oko 20,45 sati u Maksimirskoj cesti 100, a na sebi je imao crnu jaknu, crnu majicu, tamnoplave hlače, smeđe gojzerice i tamnoplavu šiltericu.

Visok je 169 centimetara, ima zeleno-plave oči, smeđu prosijedu kosu, bradu i ožiljak na trbuhu dužine oko 15 centimetara. Rođen je u Tomislavgradu (BiH), a ima hrvatsko državljanstvo i živi u Zagrebu. Pojedini mediji navode da je Bilobrk član Uprave zagrebačke Importanne Galerije i vlasnik mjenjačnice Sv. Matej.