Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pokrenula potragu

Nestali Bilobrk je pronađen u bolnici Vrapče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila kako je nestali Milenko Bilobrk pronađen u psihijatrijskoj bolnici Vrapče.

Policija je namjeravala obaviti obavijesni razgovor s njima kako bi rasvijetlila sve okolnosti njegovog nestanka, ali njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da se obavi razgovor. Tako će se morati još malo sačekati da se rasvijetli misterij Bilobrkovog nestanka.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

Zagrebačka policija je inače objavila na svojoj internetskoj stranici fotografiju i osobne podatke 54-godišnjeg Milenka Bilobrka čiji je nestanak prijavljen 15. ožujka te moli građane da je obavijeste ako imaju podatke o nestalom.

Bilobrk je zadnji put viđen 15. ožujka oko 20,45 sati u Maksimirskoj cesti 100, a na sebi je imao crnu jaknu, crnu majicu, tamnoplave hlače, smeđe gojzerice i tamnoplavu šiltericu.

Visok je 169 centimetara, ima zeleno-plave oči, smeđu prosijedu kosu, bradu i ožiljak na trbuhu dužine oko 15 centimetara. Rođen je u Tomislavgradu (BiH), a ima hrvatsko državljanstvo i živi u Zagrebu. Pojedini mediji navode da je Bilobrk član Uprave zagrebačke Importanne Galerije i vlasnik mjenjačnice Sv. Matej.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene