Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz doma u Nazorovoj

Nestala 18-godišnja majka s djetetom, jeste li ih vidjeli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su djevojke, od kojih je jedna maloljetna, a druga s novorođenim djetetom, nestale iz doma u Nazorovoj.

Na službenoj policijskoj stranici Nestali.hr pojavila se fotografija djevojke Dijane stare 18 godina. Ona je sa svojim novorođenčetom odšetala iz doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj na badnjak i od tada joj se gubi trag.

Pročitajte i ovo Dario Tonković Iz Višnjice Policija treba pomoć: Nestao je Dario Tonković, jeste li ga vidjeli? Tomislav Tkalac Šokirao odlaskom na ratište Majci je rekao da radi u Njemačkoj: Hrvat nestao u Ukrajini, suborci mu odali počast

Nazorova bilježi i sličan slučaj star nekoliko mjeseci kada je četrnaestogodišnja majka otišla s djetetom te se i dalje vode kao nestali.

Policija moli sve one koji imajku neke informacije o njoj da obavijeste najbližu policijsku postaju, nazovu 192 ili da se jave na e-mail adresu nestali@nestali.hr.

Traga se i za dva muškarca

 U petak, 21.prosinca, u popodnevnim satima nestao je i 46- godišnji Željko Popović koji se udaljio u nepoznatom smjeru s privremene adrese na području općine Ivanec. Željko je visok oko 175 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima tamno smeđu kosu.



>> HGSS spasio trojicu, ali nestalog muškarca su pronašli mrtvog

Jedna čitateljica nam se javila na redakcijski mail te nas zamolila da joj pomognemo u pronalasku nestale muške osobe. Riječ je o 73- godišnjem Frani iz Ozlja koji je jučer, u popodnevnim satima, otišao u nepoznatom pravcu. Franjo je nosio kapu, smeđu kožnu jaknu sive hlače te je nosio malu torbu preko ramena.

Ako ste ih vidjeli ili imate bilo kakvu informacije o nestanku ovih muškaraca, javite se u najbližu policijsku postaju ili na telefonski broj 192.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene