Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarezao je skalpelom

Jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubojstva bivše supruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskoga suda u Splitu odredio je jednomjesečni pritvor muškarcu (46) osumnjičenom za kazneno djelo pokušaja ubojstva bivše supruge (48), koju je u nedjelju pred stambenom zgradom u kojoj živi najprije počeo tući, a zatim ju je zarezao skalpelom po vratu, potvrdila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Kako se doznaje od splitske policije, osumnjičeni bivši suprug sam je, nekoliko sati poslije napada koji se zbio u 12,30 sati u Krležinoj ulici na Sućidru, došao u Drugu policijsku postaju. Policajci su nad njim odmah proveli kriminalističku istragu te su ga jučer priveli istražnome sucu.

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 2 Istražni zatvor Pokušala pobjeći zlostavljaču, a on je sustigao i razrezao skalpelom Pokušao se utopiti u bazenu, ali mu nije uspjelo. Sada tuži policiju i spasioca (Screenshot YouTube) Bizaran Slučaj Uznemirujuća snimka: Pokušao se utopiti u bazenu, ali mu nije uspjelo. Sada tuži policiju i spasioca

>> Sačekao bivšu kraj zgrade i zarezao joj vrat

Bivšu 48-godišnju suprugu navodno je napao zbog zabrane pristupa zbog nasilničkog ponašanja.

Napadnuta žena operirana je u splitskoj bolnici odmah nakon napada pred stambenom zgradom u kojoj živi sa sinovima te je puštena na kućnu njegu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene