Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Jedna poginula i tri ozlijeđene osobe u sudaru kod Slatine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamdesetosmogodišnji vozač je poginuo, dvije su osobe teško, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Miljevcima kod Slatine, izvijestila je virovitičko-podravska policija.

Nesreća se dogodila jer 78-godišnji vozač u automobilu virovitičkih registarskih oznaka nije zaustavio vozilo dolaskom do ceste s prednošću prolaska, kojom se kretao 36-godišnjak u vozilu slatinskih registarskih oznaka. Uslijed sudara oba su se automobila zarotirala i sletjela u odvodni kanal, stoji u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Autobus pada u rijeku Mojku Istražuje se vozač VIDEO Dramatična snimka prometne nesreće u Rusiji: Autobus pun putnika sletio u rijeku Ilustracija HAK Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici

>> U sudaru smrtno stradala jedna osoba

U prometnoj nesreći 78-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede od kojih je preminuo na putu do bolnice, dok su dvije putnice iz njegovog automobila, 64-godišnjakinja i 74-godišnjakinja, zadobile teške tjelesne ozljede, te su zbrinute u virovitičkoj bolnici.

Vozač slatinskih registarskih oznaka je zadobio tjelesne ozljede i nije bio pod utjecajem alkohola. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene