Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crno božićno jutro

U prevrtanju ralice kod Rijeke poginuo djelatnik HAC-a, drugi teško ozlijeđen

Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 4
Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 4 Andrej Brdar/Dnevnik.hr
Aktualno Galerija Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 2 Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 2 Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 3 Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 3 Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 4 Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 4 Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr +0 Ralica se prevrnula na A6 (Foto: Andrej Brdar/Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Jedna je osoba poginula, a druga teško ozlijeđena u prevrtanju ralice na A6 kod čvora Čavle.

Teška prometna nesreća sa smrtnom posljedicom dogodila se jutros oko 3 sata na A6, kod Rijeke u blizini čvora Čavle.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Došlo je do prevrtanja ralice, a u nesreći, čije se okolnosti još utvrđuju, jedna je osoba poginula a druga je teško ozlijeđena. Stradali su djelatnici HAC-a u kamionu-ralici koji su posipali cestu solju zbog niskih temperatura. U jednom se trenutku teško teretno vozilo prevrnulo na bok pri čemu je jedna osoba izgubila život.

"Riječ je o 50-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je upravljao teretnim vozilom, krećući se iz smjera Kikovice prema čvoru Čavle. U desnom zavoju je skrenuo van kolnika da bi se potom vozilo vratilo na kolnik i prešlo na lijevu stranu gdje je udarilo u metalni odbojnik i prevrnulo se na bok", pojasnila je  Mirjana Kulaš, glasnogovornica PUPG Rijeka.

Nedugo nakon nesreće oglasili su se i iz HAC-a

"U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila rano ujutro na autocesti A6 kod Čavla, život je izgubio jedan naš djelatnik, dok je drugi djelatnik teško ozlijeđen. Ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, te ovim putem obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut, a ozlijeđenom djelatniku želimo što brži oporavak", poručuju iz HAC-a.

 HAK javlja da je zbog sanacije mjesta prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Orehovica zatvoren je pretjecajni trak od 76. +200 do 77. +200 km u smjeru Rijeke i od 77. +800 do 76. km u smjeru Zagreba.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene