Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Pokušaj ubojstva

Strava: Jastukom pokušala ugušiti štićenicu doma za starije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U domu za smještaj i njegu odraslih osoba došlo je do pokušaja ubojstva.

Policijska uprava varaždinska izvijestila kako je 48-godišnja štićenica pokušala ubiti drugu 62-godišnju štićenicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na području Splita Narko-banda pokušala ubiti šefa suparničke bande, pucali usred dana na prometnoj cesti Slika nije dostupna mladić je na liječenju 19-godišnjakinja nožem pokušala ubiti 24-godišnjaka: Izbola ga je po trupu i rukama

Nakon istraživanja utvrđeno je da je 48-godišnjakinja pokušala ubiti drugu štićenicu tako što ju je pokušala ugušiti jastukom. Pri tom su je zatekli zaposlenici institucije i spriječili u naumu.

O pokušaju ubojstva policija je dojavu dobila jučer. 'Jučer, 5. travnja Policijska postaja Varaždin zaprimila je dojavu da je prethodnog dana, 4. travnja oko 20.45 sati u jednoj instituciji za smještaj i njegu odraslih osoba došlo do pokušaja ubojstva', stoji u policijskom priopćenju.

>> Starica sjekirom brutalno ubila dvije štićenice udomiteljske obitelji

62-godišnjoj štićenici pružena je medicinska pomoć te utvrđeno da je zadobila više hematoma po licu. 48-godišnjakinja je pak smještena na liječenje na Odjel psihijatrije u varaždinskoj bolnici. Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo pokušaj ubojstva.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene