Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagreb - Lipovac

Izletjeli s autoceste, jedna osoba živa izgorjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U izlijetanju automobila s autocete Zagreb-Lipovac, jutros u 6.40, jedna je osoba poginula, dok su dvije zadobile teške tjelesne ozljede.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU brodsko-posavske, Kate Nujić, jutros u 6 sati i 40 minuta na 174 kilometru južnog traka autoceste kod Starog Petrovog Sela, došlo je do izlijetanja vozila s autoceste. Naime, 34-godišnji vozač, inače bugarski državljanin, u jednom je trenutku izgubio nadzor nad citroenom bugarskih oznaka i izletio s autoceste. U vozilu se uz vozača nalazio još jedan muškarac kao suvozač te na zadnjem sjedištu još jedna osoba, koju je dvojac povezao sa sobom iz Italije, a čiji identitet još nije poznat.

Pročitajte i ovo Ilustracija na terenu i vatrogasci Teška nesreća u Iloku: Jedna osoba izgubila život Slika nije dostupna Zagreb-Lipovac Prevrnuo se kamion sa svinjama, životinje se razbježale po autocesti

Automobil je sletio u odvodni kanal i potom se zapalio. Vozač i suvozač, iako teško ozlijeđeni, uspjeli su izaći iz vozila, dok je treća osoba izgorjela u automobilu. Prema neslužbenim informacijama, živa je izgorjela. U policiji kažu kako će uzrok smrti, ali i spol te osobe biti službeno utvrđen tek nakon obdukcije. No, neslužbeno doznajemo da se radi o ženskoj osobi.

Dvojica muškaraca s teškim tjelesnim ozljedama prevezena su u bolnicu u Novoj Gradiški, a nakon obdukcije i istrage bit će podignuta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene