Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi očevid

FOTO Buktinja u Splitu, evakuirani stanari: Planulo u zgradi, jedan stan potpuno izgorio

Požar u Splitu - 4
Požar u Splitu - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Požar u Splitu - 1 Požar u Splitu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Splitu - 2 Požar u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Splitu - 3 Požar u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Splitu - 9 Požar u Splitu - 9 Foto: DNEVNIK.hr +4 Požar u Splitu - 5 Galerija 1/9 >>
Nitko nije ozlijeđen u požaru u stanu u prizemlju zgrade u Getaldićevoj ulici u Splitu, izvijestila je tamošnja policija rano u subotu.

U subotu ujutro oko 2:10 u Splitu, u Ulici Marina Getaldića, izbio je požar u stanu u prizemlju u kojemu su se nalazile tri osobe. 

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Stan je u potpunosti izgorio. Zbog velike koncentracije dima evakuirani su stanari zgrade.

"Radi se o stambenoj zgradi sa 16 katova. Evakuacija stanara je počela oko 3 sata ujutro zbog velike koncentracije dima koji se nakupio u zgradi. Oko 4:30 stanari su vraćeni u stanove", kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU splitsko-dalmatiske Željka Radošević.

Nitko nije ozlijeđen i do sada nitko nije zatražio liječničku pomoć. Policajci su počeli očevid kojim će biti utvrđen uzrok požara i materijalna šteta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene