Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OTAC JE PREMINUO

Još nisu našli dječaka (4) koji je nestao u Neretvi, spasioci pretražuju svaki kamen: "I do hrvatske granice pretraživat ćemo obale rijeke"

Nakon što je jutros iz automobila u Neretvi južno od Mostara izvučeno tijelo muškarca, potraga ide dalje jer je potvrđeno da je riječ o 33-godišnjaku čiji je nestanak prijavljen još u subotu. S njime je u trenutku nestanka bio i četverogodišnji dječak.

Kako je automobil završio na dnu hladne Neretve, nikomu nije jasno. Iz olupine je izvučeno tijelo 33-godišnjeg muškarca. Njegovu četverogodišnjem sinu nema ni traga. Spasilačke ekipe iz više bosansko-hercegovačkih gradova pretražuju svaki kamen.

Pročitajte i ovo Nestala žena Traje potraga Jeste li je vidjeli? U Zagrebu je prije nekoliko dana nestala mlada Peruanka Rijeka Kupa - 1 Na granici sa Slovenijom U rijeci Kupi pronađeno tijelo nepoznatog muškarca

''Ronioci su već do sada pretražili perimetar od 50 metara i nešto više u okolici automobila i nisu našli nikakvih tragova, a potraga se nastavlja dalje kopnenim putem gdje su ekipe gorskih spašavatelja odavde pa sve prema jugu dokle god stignemo nizvodno. Dakle, i do Čapljine možda i do hrvatske granice pretražit ćemo obale rijeke Neretve ne bi li našli bilo kakve tragove o nestalom djetetu'', rekao je Bojan Šunjić, glasnogovornik Saveza GSS u BiH.

 

PRONAĐENO TIJELO MUŠKARCA U NERETVI, NASTAVLJA SE POTRAGA ZA ČETVEROGODIŠNJIM DJETETOM Na poziv Ministarstva unutarnjih...

Objavljuje GSSuBiHUtorak, 27. travnja 2021.

 

Otac i sin posljednji put su viđeni u subotu oko 18 sati, kada su napuštali obližnji ugostiteljski objekt. Kući nisu došli pa je supruga prijavila nestanak. Ona je i identificirala jutros izvučeno tijelo. Mjesto na kojem je pronađeno je nepristupačno, baš kao i cijela obala Neretve.

''Ovo pretraživanje s kopna nije toliko, naoko nije toliko komplicirano, međutim obala Neretve je puna raslinja, puna je stijena, ono kako je mi nazivamo u Hercegovini pećina. Teško je tražiti, ali nije nam to problem'', objasnio je.

U potrazi za dječakom sudjeluju deseci pripadnika Gorske službe spašavanja

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene