Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Iz BiH u Hrvatsku htio ući s oružjem i eksplozivom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski policajci i carinici su na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, zatekli 52-godišnjeg muškarca u vozilo bosansko-hercegovačkih registracija, s oružjem, bombama i eksplozivom.

Kako je danas priopćeno iz Policijske uprave brodsko-posavske, policajci i carinici su jučer u 2,35 sati u osobnom automobilu BiH nacionalnih oznaka i broja, pronašli ubojita sredstva - 800 grama plastičnog eksploziva, četiri ručne bombe, tri upaljača, dvije detonatorske kapisle, trotilski metak i sporogoreći štapin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozamašna zaliha FOTO Držao privatno skladište oružja kod Biograda: Ni policija nije mogla vjerovati što su sve našli Ilustracija Kraj Osijeka Šetao se uz jezero te se šokirao kada je ugledao prizor: Odmah je nazvao policiju

>> Pokušao sakriti Albanca u vozilu i prošvercati ga preko granice

Oružje je vlasništvo 52-godišnjaka, protiv kojeg policija nakon kriminalističkog istraživanja podnosi kaznenu prijavu, navodi PU brodsko-posavska. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene