Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspio plan

Pokušao sakriti Albanca u vozilu i prošvercati ga preko granice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom ulazne granične kontrole na graničnom prijelazu Karasovići, između Hrvatske i Crne Gore, u osobnom vozilu talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnji državljanin Albanije, zatečen je 32-godišnji muškarac također državljanin Albanije, koji je bio skriven iza prednjega sjedišta automobila.

Oni su uhićeni i dovedeni u policiju na daljnje istraživanje, kojim je utvrđeno da je vozač namjeravao 32-godišnjaka ilegalno prevesti u Italiji.

Zbog sumnje u počinjenje prekršaj 42-godišnjak je, uz optužni prijedlog, doveden u Prekršajni sud u Dubrovniku, gdje je kažnjen novčanom kaznom, dok je 32-godišnjaku izrečena mjera protjerivanja s teritorija RH, a pokrenut je i postupak readmisiije u Republiku Crnu Goru.  (Hina)

Pročitajte i ovo Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran Ministar obilazi granicu Najavio ulaganja Davor Božinović o stanju na granici: "Da policija nije dobro opremljena, teško bismo mogli govoriti o učinkovitosti"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene