Ivan Vilibor Sinčić
Ivan Vilibor Sinčić Foto: DNEVNIK.hr

Europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić objavio je na Facebooku da je jedan od ubijene djece u zagrebačkim Mlinovima bio prijatelj njegovog sina.


Trostruko ubojstvo u Zagrebu zgrozilo je javnost. Naime, 56-godišnji osumnjičen je da je ubio je svoje troje djece, a zatim je pokušao i sebi oduzeti život, to to mu nije pošlo za rukom. Sada se nalazi na liječenju u KBC Sestre Milosrdnice. >>Opširnije

Reakcije javnosti ne jenjavaju, a posljednji u nizu je hrvatski europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić koji je na Facebook profilu objavio da je jedan od ubijene djece bio prijatelj njegova sina.

Davor Vagić, ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice o stanju muškarca koji je ubio troje malodobne djece Ravnatelj o muškarcu osumnjičenog za ubojstvo troje djece: "Rade se nalazi zbog sumnje da je bio pod utjecajem psihofarmaka"

Margareta Mađerić Državna tajnica: ''Potpuno je neshvatljivo ono što se dogodilo. Nismo imali nijednu prijavu koja bi ukazivala na nasilje''

"Mogu reći da je ovo zaista najveća tragedija koju sam doživio i nemam nijednu riječ utjehe majci djece koja bi u ovim trenucima imala ikakvog smisla", napisao je između ostalog.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju