Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Slovenskog turista udario grom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U autokampu u Pomeru jučer u 23,26 sati je grom udario 51-godišnjeg slovenskog državljanina Petera Pridigara iz Maribora, koji je zadobio teške tjelesne ozljede, izvjestio je načelnik Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave Istarske Marko Petković.

Nesretni je Slovenac, koji u kampu boravi zajedno sa suprugom i sinom, auto ceradom pokrivao BMW. U trenutku stradavanja nalazio se kraj auta u klečećem položaju jednom rukom naslonjen na vozilo, kako bi zakačio ceradu ispod automobila. Supruga i sin bili su s druge strane auta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti Dobro je brojati: Kako izbjeći udar munje Slika nije dostupna Velika materijalna šteta Olujno nevrijeme u Zadru: Krak munje prošao kroz instalacije i izazvao požar

U tom trenutku došlo je do jakog praska, nakon čega je slovenski državljanin pao na zemlju i dvije-tri minute ostao ležati bez svijesti, kazao je Petković.

Supruga i sin prevezli su ga na Hitnu medicinsku pomoć, te je zadržan na liječenju u šok sobi Internog odjela Opće bolnice Pula.

Policijskim očevidom nisu pronađena nikakva oštećenja od udara groma niti na BMW-u, niti na obližnjem drveću, kazao je Petković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene