Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Užas u indoneziji

Najmanje 27 osoba poginulo u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali učenici i njihovi roditelji, jedna osoba i dalje zarobljena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 27 osoba je poginulo kad je autobus koji je prevozio srednjoškolce i njihove roditelje pao u provaliju tijekom noći u indonezijskoj regiji Zapadna Java, rekao je u četvrtak dužnosnik spasilačke službe i objavili su mediji.

Autobus se vraćao sa studijskog putovanja na kojem je bilo 66 osoba iz islamske srednje škole, kad je izgubio kontrolu i pao u provaliju u okrugu Sumedang, rekao je Deden Ridwansyah, šef lokalne agencije za potragu i spašavanje.

Jedna osoba je i dalje zarobljena u olupini, dok su ostali preživjeli spašeni, rekao je. Metro TV izvijestio je da je zarobljena osoba proglašena mrtvom, zbog čega se broj smrtnih slučajeva popeo na 27.

Preživjela putnica, Mimin Mintarsih, rekla je da je autobus teturao po cesti prije nesreće. "Putnici su osjetili da nešto gori, a vozač je rekao da je kočnica otkazala", rekla je internetskom portalu Detik.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Tragedija kod Čakovca: Kamionom naletio na biciklisticu, poginula majka devetero djece

"Bila sam zarobljena na sjedalu, no uspjela sam ispuzati iz autobusa. Hvala Bogu da je mojih dvoje djece na sigurnom", rekla je.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene