Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA PROVODI IZVIDE

Strava na Hvaru: Na gradskom deponiju pronađeni lijesovi s ljudskim ostacima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kuloarima se priča kako je moguće da je do odlaganja lijesova na deponij došlo nakon čišćenja nečije grobnice.

Na hvarskom deponiju otpada Dolci, koje se nalazi uz naselje Malo Selo nadomak Staroga Grada, pronađeni su lijesovi s ljudskim ostacima. Danas ujutro policija je ondje obavila očevid, a posmrtni ostaci prevezeni su na Odjel patologije Kliničke bolnice Split.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci ljudskog kostura - 1 Tužan kraj nadničara Stravično otkriće: "Ostala je lubanja i par kosti, to su divlje svinje pojele. Prepoznao sam ga po odjeći" Slika nije dostupna Završena krim istraga Detalji tragedije na Hvaru: Vlasnik puške osumnjičen za ubojstvo prijatelja, prijeti mu najmanje pet godina zatvora

Policija je o događaju izvijestila i inspektora za zaštitu okoliša, kao i državno odvjetništvo, a sada su u tijeku izvidi da bi se slučaj u potpunosti razjasnio, piše Slobodna Dalmacija.

Po neslužbenim informacijama tog lista, u kuloarima se priča kako je moguće da je do odlaganja lijesova na deponij došlo nakon čišćenja nečije grobnice.

"Drago mi je da je policija ekspeditivna i da ćemo najvjerojatnije kroz vrlo kratko vrijeme doznati tko je počinitelj ovog nemilog događaja. Međutim, mene o tome nitko nije službeno obavijestio pa tek mogu reći da je deponij otvoren od 7 do 14 sati, a poslije toga uz rampu ostaje istaknuta obavijest da je neovlaštenim osobama zabranjen ulazak izvan toga vremena", kazao je Andro Petrić, direktor komunalnog poduzeća iz Staroga Grada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene