Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sretan završetak'

HGSS spasio 89-godišnjakinju upalu u jamu duboku 2 metra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz jame duboke dva metra HGSS je izvukao 89-godišnju ženu koja je ondje upala. Napominju kako je sreća da je pronađena u jednom danu jer je već sljedeći dan ishod mogao biti drugačiji s obzirom na zahlađenje i nevrijeme.

U potragu za nestalom 89-godišnjakinjom na području Kljaka kod Čavoglava, jučer se osim policije uključilo i 15 članova HGSS-a. Nestala je žena upala u jamu nakon obilaska njive koja je nekoliko kilometara udaljena od njenog doma.

Pročitajte i ovo Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći Slika nije dostupna Još jedan uspjeh VIDEO HGSS spasio petomjesečnog psa iz duboke jame: ''Mala je izvučena neozlijeđena''

No, kako se nije vraćala kući, pozvana je pomoć. Akcija je okončana sretnim završetkom. 89-godišnjakinja je pronađena u jami dubokoj dva metra, 20 metara udaljenoj uz put kojim se kretala.

>> Deset HGSS-ovaca spasilo trudnicu s bolovima u trbuhu!

'Starica je bila presretna što smo je našli. Ležala je u velikoj nakapnici vode, te joj je osim tijela i pola glave bilo u vodi. Starica je imala sreću da je brzo pronađena, jer već sutra bi ishod mogao biti drugačiji s obzirom na zahlađenje i nevrijeme koje trenutno vlada ovim područjem', priopćio je HGSS.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene