U teškoj nesreći kod Šibenika poginula je jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, javila je policija. Trenutačno je obustavljen promet Jadranskom magistralom između Šibenskog mosta i Vodica.

Galerija


Iz PU šibensko-kninske kazali su da je u jutrošnjoj prometnoj nesreći na cesti D8, nedaleko od skretanja za Jadriju, jedna osoba smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene. Po dokončanju očevida bit će poznato više detalja.

Vezani članci Policija, ilustracija Strašna nesreća u Kutini: Mladić zbog prebrze vožnje pregazio stariju ženu (68), u bolnicu prebačena s ozljedama opasnim po život Gužve na autocesti, ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) U sudaru dvaju auta ozlijeđeno dvoje ljudi, prekinut promet između Sinja i Dugopolja

Iz HGSS-a su nakon nsereće javili kako su dobili informaciju da je u vozilu bila i četvrta osoba, koju policija i vatrogasci nisu uspjeli pronaći. "Na terenu su HGSS Stanica Šibenik s petnaestak ljudi, vatrogasci i policija u potrazi za nestalom osobom. Vjerujemo da je osoba nakon doživljenog šoka otišla u nepoznatom pravcu", naveli su iz HGSS-a.

No, kasnije su objavili da su dobili provjerenu informaciju kako ipak nije bilo četvrte osobe pa je potraga prekinuta. 

Nesreća se dogodila oko 7 ujutro između Šibenskog mosta i Vodica, kod skretanja za Jadriju. Oko 8 sati zatvorena je državna cesta D8, a promet je preusmjeren na državnu cestu D27 Gaćeleze/Benkovac.