Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoubojstvo?

Gaseći požar vatrogasci pronašli mrtvog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su gasili požar u štaglju, a na svoje iznenađenje, unutra su pronašli mrtvog muškarca. Sumnja se na samoubojstvo.

Zbog sumnje da se radi o samoubojstvu muškarca kojeg se vatrogasci pronašli mrtvog gaseći požar u štaglju u Tuhovcu, obavit će se obdukcija, doznaje se u varaždinskom Županijskom sudu.

Pročitajte i ovo Ilustracija u pritvoru je Mladić (24) nožem napao 27-godišnjaka u Varaždinu i teško ga ozlijedio Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo"

Gaseći požar štaglja danas u Tuhovcu 130, blizu Varaždina, vatrogasci su u štaglju pronašli mrtvog muškarca. Policijski je očevid u tijeku. Vatrogasci DVD-a Tuhovec i DVD-a Varaždinske Toplice požar su počeli gasiti danas u 13,30 sati. Vatra je progutala štagalj sa sijenom te traktor koji se nalazio pokraj njega.

'Zbog sumnje da se radi o samoubojstvu, istražna sutkinja naredila je obdukciju', rekao je glasnogovornik varaždinskog Županijskog suda Igor Pavlic. Riječ je o B. Z. rođenom 1931. godine, koji je živio na istoj adresi gdje je i gospodarska zgrada, u kojoj je izbio požar. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene