Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Francuz (20) i, najvjerojatnije, drugi strani državljanin posvađali su se jutros oko 5 sati na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice u Splitu. Zatim su se i potukli.


Muškarac je zatim Francuzu odgrizao dio lijeve uške. 

Vezani članci Policija, ilustracija Je li ga tko vidio? Mopedom ili motociklom udario pješaka pa pobjegao Operacija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Francuzu (20) napadnutom u Splitu nisu uspjeli spasiti ušku: "Sjedio je ispred bolnice s komadom uha u čaši i plakao”

"Francuski državljanin lakše je ozlijeđen. Nakon bolničkog liječenja otpušten je na kućnu njegu. Prema do sada prikupljenim informacijama, napadač je najvjerojatnije strani državljanin, koji se nakon sukoba i ozljeđivanja 20-godišnjeg Francuza udaljio s mjesta događaja. Za njim se traga", rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako doznajemo, Francuzu je odgrizen samo mali dio uha. Liječnici splitske bolnice to su mu zašili. On je rekao da se vraća u Francusku i da će se nastaviti liječiti tamo. 

Portal Dalmacija Danas piše da su očevici sukoba rekli da je domaći muškarac napao jer mu je Francuz "krivo pogledao djevojku".