Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na autocesti

FOTO Stravični prizori na autocesti, poginule majka i kći: "Krvava žena došla je na benzinsku..."

Aktualno Galerija Prometna nesreća na autocesti - 7 Prometna nesreća na autocesti - 7 Foto: Robert Fajt/Cropix Prometna nesreća na autocesti - 9 Prometna nesreća na autocesti - 9 Foto: Robert Fajt/Cropix Prometna nesreća na autocesti - 8 Prometna nesreća na autocesti - 8 Foto: Robert Fajt/Cropix Prometna nesreća na autocesti - 10 Prometna nesreća na autocesti - 10 Foto: Robert Fajt/Cropix +6 Prometna nesreća na autocesti - 6 Galerija 1/11 >>
U sudaru teretnog vozila i BMW-a dvije su osobe poginule, a tri su teško ozlijeđene. Policija je očevidom utvrdila kako vozač automobila nije držao dovoljan razmak, zbog čega se zabio u drugo vozilo.

Fotografije s mjesta događaja pokazuju razmjere užasa koji se u ponedjeljak u 22:55 odvio na autocesti A3 u blizini Nove Gradiške.

U sudaru tegljača, koji je u prikolici prevozio kamion, i BMW-a dvije su osobe poginule, a tri teško ozlijeđene, od čega je dvoje djece. Pored ceste je i dalje sve je puno razbacanog lima i dijelova automobila.

Pročitajte i ovo Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Obavljen očevid FOTO Teška nesreća u Splitu: U sudaru poginula jedna osoba, druga prevezena u bolnicu

Kako doznajemo, u BMW-u francuskih registarskih oznaka bila je peteročlana obitelj iz Turske. Majka (43) i kći (19) su poginule, a dvoje djece, 18-godišnjakinja i 15-godišnjak, teško je ozlijeđeno i prevezeno u KBC Osijek. Automobil je vozio otac (40), koji je također ozlijeđen i zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nove provokacije Sjeverna Koreja ispalila dva balistička projektila

"Osobnim automobilom upravljao je 40-godišnji državljanin Republike Turske, koji prilikom vožnje nije držao dovoljan razmak kada se kretao iza drugog vozila te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 62-godišnji državljanin Republike Turske", priopćili su iz brodsko-posavske policije.

Prometna nesreća na autocesti - 7 Prometna nesreća na autocesti (Foto: PU brodsko-posavska)

Po dovršetku liječenja policija će protiv 40-godišnjeg vozača podići kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Prometna nesreća na autocesti - 7 Prometna nesreća na autocesti - 10 Foto: Robert Fajt/Cropix

Na odmorištu Lužani djelatnici benzinske su za Jutarnji list ispričali kako im je usred noći na vrata došla krvava žena. Ona je, tvrde, naišla na nesreću i krenula je pomoći ljudima. Nakon toga je stala na benzinsku kako bi oprala krv sa sebe. Svjedokinja im je, kažu, ispričala i kako je kamion u trenutku udara bio neosvijetljen, a je li taj podatak točan pokazat će policijska istraga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene