Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Zagrebu

FOTO Prevrnuo se terenac s policajcima, jedan poginuo

Aktualno Galerija Prometna nesreća u Zagrebu - 5 Prometna nesreća u Zagrebu - 5 Foto: Jurica Galoic/Pixsell Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Foto: Jurica Galoic/Pixsell Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Foto: Jurica Galoic/Pixsell Prometna nesreća u Zagrebu - 2 Prometna nesreća u Zagrebu - 2 Foto: Jurica Galoic/Pixsell +1 Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Galerija 1/6 >>
U Zagrebu se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri policajca u terencu. Jedan policajac je poginuo, dok je troje ozlijeđenih.

Kraj Priobalne ceste u Zagrebu prevrnuo se policijski terenac. U njemu su bila četiri policajca. Jedan je poginuo.

Na teren su, nakon nesreće u srijedu u 13 sati, poslana tri vozila hitne pomoći.

"U srijedu oko 12:44 sati tijekom provođenja obuke vožnje specijalnog vozila Polaris na nasipu uz rijeku Savu, u blizini Jankomirskog mosta, došlo je do prevrtanja specijalnog vozila u kojem su se nalazila četiri policijska službenika", izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Zvonko Bede Jako čudno Ovo je četvrti požar u 12 godina postojanja tvrtke Drava International: Suvlasnica na upit kratko odbrusila

"Svi policijski službenici prevezeni su u bolnice radi pružanja liječničke pomoć. Nažalost, jedan od njih je preminuo tijekom pružanja hitne liječničke pomoći, dok se ostala trojica, prema trenutačnim informacijama, nalaze izvan životne opasnosti", dodaje policija.

Kako doznajemo, djelatnici hitne pomoći pokušavali su oživjeti policajca, no preminuo je u vozilu hitne pomoći.

"Na mjestu događaja obavit će se očevid kojim će rukovoditi nadležno državno odvjetništvo (Općinsko kazneno državno odvjetništvo)", zaključila je policija.

Kako neslužbeno doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Sara Duvnjak, jedan policijski službenik je na Sv. Duhu dok su ostala dvojica u Vinogradskoj bolnici.

Očevid je trajao do kasnih popodnevnih sati, a uzrok prevrtanja tek će se saznati.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene