Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drska krađa lančića

FOTO: Prepoznajete li ovog muškarca? Policija ga traži zbog krađe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traga za muškarcem koji je jučer zaposlenici jednog salona s vrata strgnuo lančić.

Nepoznati počinitelj ušao je u salon za njegu tijela u Vlaškoj, gdje je s leđa prišao 67-godišnjoj zaposlenici i s vrata joj strgnuo lančić. Materijalna šteta još nije utvrđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> Mještani u šoku: Ukradena tri brončana zvona s dvije crkve

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski su službenici izuzeli snimku video nadzora postavljenog nedaleko od mjesta počinjenja ovog kaznenog djela. Na snimci se nalazi nepoznati mlađi muškarac koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Ukoliko prepoznajete mlađeg muškarca s video nadzora ili imate korisne informacije o ovom događaju policija moli da nazovete na broj telefona 192 ili da ih obavijestite putem e-maila zagrebacka@policija.hr

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene