Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrao novac iz mjenjačnice

FOTO Jeste li vidjeli ovog muškarca? Policija traga za njim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za muškarcem koji je snimljen kako krade novac u mjenjačnici dok je djelatnici pažnja bila preusmjerena drugdje.

Nepoznati muškarac, visine 170-180 cm, krupnije tjelesne građe, crne kose, tamnije puti i u to vrijeme, odjeven u bijelu 'polo' majicu, sive hlače i crne cipele i s preko ramena prebačenom crnom torbicom, počinio je kazneno djelo prijevare u jednoj mjenjačnici u Crikvenici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju Ilustracija Prevaren u Puli 80-godišnjak očekivao nasljedstvo od dalekog rođaka, pa ostao bez više desetaka tisuća eura

>> Bezobzirni kradljivac bicikla meta zagrebačke policije

On je 5. lipnja oko 11 sati djelatnici mjenjačnice rekao kako želi kupiti stranu valutu, pri čemu je priložila hrvatske kune. Djelatnica mu je predala traženi iznos u stranoj valuti, ali je u jednom trenutku nepoznata osoba iskoristila nepažnju djelatnice i od nje otuđila iznos od nekoliko tisuća kuna, pokazalo je kriminalističko istraživanje policije.

No, kako se počinitelju izgubio svaki trag, policija apelira na pomoć građana.

'Policija zbog nastavka kriminalističkog istraživanja moli sve građane koji imaju bila kakva korisna saznanja o osobi sa slike ili o navedenom događaju, da se osobno jave najbližoj policijskoj postaji ili telefonom, pozivom na telefonski broj 192', stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene