Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijanje u matičnom uredu

FOTO: Demolirao matični ured zbog smrtovnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rastrojeni muškarac u Splitu nakon što je tražio smrtovnicu za pokojnog oca, nezadovoljan jer je morao platiti taksu, izbacio je kroz prozor matičnog ureda dva monitora.

U splitskom matičnom uredu danas razbijanje. Iznerviran zbog toga što mora platiti taksu za smrtovnicu preminulog oca, 48-godišnjak je bacio kroz prozor dva monitora, u vlasništvu tog matičnog ureda. Uznemireni državni činovnici u strahu su pozvali policiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DETALJI NESREĆE "Ne mogu opisati taj užas": Kako je došlo do stravičnog pada djevojčice s trećeg kata, koji je samo čudom preživjela Slika nije dostupna s 11 metara Sreća u nesreći! Dijete palo s trećeg kata i zadobilo samo lakše ozljede. Spasila ga nevjerojatna slučajnost

'Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su ga uhitili i priveli na prekršajnu obradu nakon koje će uslijediti privođenje prekršajnom sucu, a kaznena prijava za uništenje i oštećenje tuđe stvari uputit ćemo redovnim putem', rekla je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Muškarac je mirno sjeo ispred ureda i dočekao policiju. Navodno se raspitivao je li njegova sestra ranije uzela taj papir, a kontrolu je izgubio kada su mu djelatnice rekle kako se smrtovnica ne uzima u matičnom uredu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene