Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nastavak suđenja

Fimi media: Novi svjedoci na suđenju Sanaderu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje bivšem premijeru Sanaderu u slučaju Fimi media nastavja se svjedočenjem troje svjedoka.

Suđenje bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u slučaju Fimi media nastavit će se svjedočenjem Bojana Dimića, bivšeg optuženika u ovom slučaju, koji se nagodio na uvjetnu kaznu nakon priznanja da je njihova tvrtka surađivala s Fimi medijom te sudjelovala na dogovorenim natječajima, namjerno ističući skuplje ponude.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

>> VIDEO Mate Mišo Kovač: Jesi li zadovoljan, predsjedniče?; Sanader: Jesam

Na klupi za svjedoke ponovno bi se trebale pojaviti i bivše tajnice Helga Draženović i Marcela Gracin. Obje su i ranije ispitane na poziv USKOK-a jer su u HDZ-u nastavile primati naknadu i nakon što su prešle u vladu, odnosno Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Helga Draženović je posvjedočila i da se njezin brat, poduzetnik Slaven Tintor, raspitivao kako donirati HDZ uoči parlamentarnih izbora 2007. nakon čega ga je uputila na Sanaderova glasnogovornika Ratka Mačeka, jedinog optuženika koji uz bivšeg premijera i HDZ nije priznao optužbe za korupciju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene