Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za ubojicom

Fažana: Vlasnik pekare nasmrt izboden nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija intenzivno traga za ubojicom 65-godišnjeg Marka Prekljušaja, ubijenog u ponedjeljak navečer u svome stanu u Fažani, a iz policijskih izvora neslužbeno se doznaje da je muškarac pronađen s nekoliko ubodnih rana po tijelu pa se pretpostavlja da je ubojstvo počinjeno nožem.

Ubijenog je sinoć oko 20,05 sati u njegovu stanu u Pulskoj ulici pronašla nevjenčana supruga, koja je odmah pozvala policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija PREDBLAGDANSKO VRIJEME Pekar velikog srca prodavat će kruh za samo pet kuna: "Nije mi teško jer znam da ljudi nemaju" Ulio dezinficijens nastavnici u vodu Novi incident u školama S njim do sad nije bilo problema: Doznala se kazna za učenika koji je nastavnici ulio dezinficijens

Policija je sinoć i noćas pretraživala okoliš tražeći eventualne dokaze, kao i predmet kojim je počinjeno ubojstvo, a u tijeku je intenzivna istraga.

Inače, ubijeni Mark Prekljušaj (65) vlasnik je pekare u Vodnjanu. Živio je u stanu u zgradi na adresi Puljska ulica 41 s nevjenčanom suprugom, a kako se neslužbeno doznaje, svi ostali stanovi u zgradi bili su prazni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene