Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istarska policija intenzivno traga za ubojicom 65-godišnjeg Marka Prekljušaja, ubijenog u ponedjeljak navečer u svome stanu u Fažani, a iz policijskih izvora neslužbeno se doznaje da je muškarac pronađen s nekoliko ubodnih rana po tijelu pa se pretpostavlja da je ubojstvo počinjeno nožem.


Ubijenog je sinoć oko 20,05 sati u njegovu stanu u Pulskoj ulici pronašla nevjenčana supruga, koja je odmah pozvala policiju.

Vezani članci Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući (Foto: Vijesti Nove TV u 17) Još jedan apsurd: Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući Slika nije dostupna JOŠ JEDNA SMRT NA CESTI Motociklist klizeći udario u prometni znak

Policija je sinoć i noćas pretraživala okoliš tražeći eventualne dokaze, kao i predmet kojim je počinjeno ubojstvo, a u tijeku je intenzivna istraga.

Inače, ubijeni Mark Prekljušaj (65) vlasnik je pekare u Vodnjanu. Živio je u stanu u zgradi na adresi Puljska ulica 41 s nevjenčanom suprugom, a kako se neslužbeno doznaje, svi ostali stanovi u zgradi bili su prazni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook