Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegnuta tragedija

Evo što se događa kad se turisti ne drže upozorenja o buri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogim turistima u Hrvatskoj upozorenja na buru ne zvuče ozbiljno. Sve dok se ne dogodi nešto poput nesreće s fotografije koju možete vidjeti.

Fotografije su snimljene na crikveničkoj obilaznici, a na njima se vidi prevrnuti kamper kako opasno visi na rubu nadvožnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Iz PU primorsko-goranske doznajemo kako se radi o prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6:25 sati na vijaduktu državne ceste D8 iznad Crikvenice.

>>  Vatrena stihija: Požar zahvatio Selce, prijeti Novom Vinodolskom, turisti bježe u panici!

Nesreću je uzrokovala jaka bura, a vatrogasci su uspjeli spriječiti da kamper ne padne na naseljeno područje pod vijaduktom. na svu sreću, ozlijeđenih u nesreći nije bilo.

I kod krčkog mosta se dogodila slična nesreća, gdje su se prevrtale kamp kućice turista, kao što se može vidjeti u niže priloženoj fotografiji našeg čitatelja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene