Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Eksplozija u Zagrebu: Oštećen poslovni prostor i jedan automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata eksplozivna naprava aktivirana je na zagrebačkoj Trešnjevci u noći s ponedjeljka na utorak.

U utorak oko 3:45 na zagrebačkoj Trešnjevci u Ulici Božidara Adžije aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava te je oštećeno nekoliko prozora poslovnih prostora i automobil marke Opel Vivaro zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, potvrđeno nam je u PU zagrebačkoj.

Ozlijeđenih osoba nema, a očevid će se obaviti danas, nakon čega će biti poznato više informacija.

Podsjetimo, posljednjih dana u pisanim medijima traje javno optuživanje između Željka Mavrovića i prve predsjednice Udruge za autogeni trening Jadranke Škarice. Iz udruge pred kamere za sada ne žele, a iz policije je stigla potvrda kako i dalje intenzivno tragaju za počiniteljem.

Pročitajte i ovo Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija" Krađa automobila Velika zarada Pala organizirana banda, 7 godina krali automobile u Zagrebu i okolici: Ukrali najmanje 20 vozila, pogledajte kako su izgledale njihove akcije

Nakon Željka Mavrovića javlja se još ljudi koji tvrde da su prevareni od strane udruge Hrvatskog društva za autogeni trening, hipnozu i terapiju. Nakon brojnih pisanih upita i telefonskih poziva voditeljici treninga Jadranki Škarici kao i predstavnicima Udruge, nismo dobili nikakav odgovor niti pojašnjenje načina funkcioniranja Udruge - osim da na sve što se događa - nemaju komentara.

''Jadranka Škarica prije svega se predstavila kao psihijatar. Nakon toga u trenucima kada je moja kćer bila u najtežim trenucima, kada se borila za život što se i danas bori, govorila je o tome da joj nije ništa da ona vidi na energetskoj razini da će se sve riješiti, da će djevojčica ići u školu i da će jednog dana biti zdrava žena koja će imati svoju djecu. Danas je u krevetu i ima oduzetu jednu stranu tijela'', rekao je Željko Mavrović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene