Nepoznata eksplozivna naprava aktivirana je na zagrebačkoj Trešnjevci u noći s ponedjeljka na utorak.

Galerija


U utorak oko 3:45 na zagrebačkoj Trešnjevci u Ulici Božidara Adžije aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava te je oštećeno nekoliko prozora poslovnih prostora i automobil marke Opel Vivaro zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, potvrđeno nam je u PU zagrebačkoj.

Ozlijeđenih osoba nema, a očevid će se obaviti danas, nakon čega će biti poznato više informacija.

Podsjetimo, posljednjih dana u pisanim medijima traje javno optuživanje između Željka Mavrovića i prve predsjednice Udruge za autogeni trening Jadranke Škarice. Iz udruge pred kamere za sada ne žele, a iz policije je stigla potvrda kako i dalje intenzivno tragaju za počiniteljem.

Vezani članci Tulum kod HNK-a u Zagrebu - 2 Hoće li HNK i Jarun zjapiti prazni? Od danas u Zagrebu pojačani nadzor javnih okupljanja Pero Pirker (lijevo), gradonačelnik Zagreba 1963.-1967. Bivši zastupnik o zagrebačkom gradonačelniku za kojeg mnogi nisu čuli, njegov mandat usporedio s Bandićevom vladavinom

Nakon Željka Mavrovića javlja se još ljudi koji tvrde da su prevareni od strane udruge Hrvatskog društva za autogeni trening, hipnozu i terapiju. Nakon brojnih pisanih upita i telefonskih poziva voditeljici treninga Jadranki Škarici kao i predstavnicima Udruge, nismo dobili nikakav odgovor niti pojašnjenje načina funkcioniranja Udruge - osim da na sve što se događa - nemaju komentara.

''Jadranka Škarica prije svega se predstavila kao psihijatar. Nakon toga u trenucima kada je moja kćer bila u najtežim trenucima, kada se borila za život što se i danas bori, govorila je o tome da joj nije ništa da ona vidi na energetskoj razini da će se sve riješiti, da će djevojčica ići u školu i da će jednog dana biti zdrava žena koja će imati svoju djecu. Danas je u krevetu i ima oduzetu jednu stranu tijela'', rekao je Željko Mavrović.