Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetili oružjem

Dvojica Riječana optuženi zbog iznude zubara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko Državno odvjetništvo u Rijeci podiglo je optužnicu protiv 36-godišnjeg Marina Križanića i 39-godišnjeg Željka Bubića zbog kažnjivih djela iznude i nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, objavilo je na internetskim stranicama Državno odvjetništvo navodeći samo inicijale optuženika.

Tereti ih se da su od 16. rujna do 14. listopada 2008. u Rijeci i Kastvu, zajedno i u dogovoru, iznuđivali hrvatskog državljanina, riječkog zubara, zahtijevajući od njega da im plati 350.000 eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slatko, a ne šteti Zbogom zubarima? Izmislili slatkiš koji ne uzrokuje karijes Slika nije dostupna 'Oštetio ugledu Hrvatrskoj0 NDH podnijeli prijavu protiv Mesića

Pritom su mu, stoji u optužnici, rabeći oružje ozbiljno prijetili, a prijetnje su bile upućene i njemu bliskim osobama. Optuženi su i za nedopušteno držanje oružja, ručne bombe M-75. Bubić i Križanić nekoliko su puta prijetećim pismima i telefonskim pozivima ucjenjivali riječkog zubara, sve dok u listopadu nisu uhićeni. Općinsko Državno odvjetništvo predložilo je da im se produlji pritvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene