Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Rovinja, po skliskoj cesti

Sletjeli s ceste, udarili u stablo i na mjestu poginuli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas je nedaleko Rovinja došlo do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije muške osobe.

Nesreća se dogodila noćas oko 3,00 sata, na cesti koja prolazi mjestom Putini, potvrdila je istarska policija. Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač i suvozač, a riječ je o mlađim muškim osobama u dobi od 22 godine, doznaje se od istražnog suca Županijskog suda u Puli Svetislava Vujića.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Policija još nije objavila njihov identitet. Još uvijek se ne zna točan uzrok nesreće, a policija pretpostavlja da se radi o neprilagođenoj brzini. Vozilo pulskih registracija marke Peugeot 307 sletjelo je s ceste i zabilo se u stablo.

Zbog prometne nesreće cesta je bila zatvorena za sav promet do 8,40 sati. Inače, u vrijeme nesreće kolnik je bio mokar i sklizak, a padala je lagana susnježica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene