Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vandalizam kod Popovače

Dvojac razbio 16 stakala na vlaku, a zatim napao konduktera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je zbog razbojništva u vlaku privela dva mladića od 21 i 22 godine. Određeno im je mjesec dana istražnog zatvora.

Kriminalističkim istraživanjem službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke otkrili su i priveli dvojicu mladića od 21 i 22 godine, zbog razbojništva u vlaku.

Pročitajte i ovo Uhićenja zbog napada u Vukovaru Uhićeno pet osoba Svim napadačima iz Vukovara određen istražni zatvor Tučnjava u Vukovaru - 4 Izvijestila policija Istražni zatvor 23-godišnjaku koji je sa skupinom napao maloljetnike u Vukovaru: Istraga još traje

Oni su u nedjelju nešto iza ponoći na željezničkom kolodvoru u Gornjoj Gračenici kod Popovače najprije razbili 16 stakala na jednom putničkom vagonu, a nakon toga su u kupeu zatekli konduktera kojeg su fizički napali, uzeli mu konduktersku torbu i pobjegli iz vlaka. Kondukteru je pružena liječnička pomoć, a šteta na vagonu procjenjuje se na 10.000 kuna.

VIDEO - TRAGEDIJA NA PRUZI: Poginuo vozač, majka i dvoje djece

Počinitelji su pronađeni uz pomoć psa tragača, a policija je protiv obojice podnijela kaznenu prijavu zbog razbojništva i oštećenja tuđe stvari. Istražni sudac Županijskog suda u Sisku odredio im je mjesec dana istražnog zatvora. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene