Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠILI U BOLNICI

Dvije maloljetne osobe otrovale se ugljikovim monoksidom: Plin istjecao iz bojlera i širio se u spavaće sobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka izvijestila je da je u nedjelju oko 22 sata u stanu u Križu na Trgu Svetog križa došlo do trovanja ugljikovim monoksidom dviju maloljetnih osoba. Liječnička pomoć pružena im je u KBC-u Zagreb, a nakon toga su otpušteni na kućnu njegu.

U nedjelju, 25. srpnja oko 22 sata u Križu na Trgu Svetog križa, u stanu je došlo do trovanja ugljikovim monoksidom dviju maloljetnih osoba, u što se posumnjalo nakon njihova dolaska u bolnicu, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija koja je potresla regiju Stigli nalazi: Službeno utvrđen uzrok tragične smrti osmero mladih iz Posušja

Očevidom je utvrđeno da je plin najvjerojatnije istjecao u gornjoj dimovodnoj cijevi plinskog bojlera koji se nalazi u dnevnom boravku i koji je bio uključen, nakon čega se nastavio širiti u spavaće sobe dok je bio uključen i klima-uređaj.

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u KBC-u Zagreb, a nakon toga su otpušteni na kućnu njegu. Očevid će se nastaviti u nazočnosti vještaka i stručnih osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene