Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije dvanaestogodišnjakinje teško su stradale u Splitu, kad je na Poljičkoj cesti na njih naletio automobil. Obje su djevojčice u bolnici, a jedna od njih se još uvijek bori za život. Djevojčici je odstranjena slezena, ima povredu mozga i priključena je na aparate za disanje.


Na djevojčice je naletio osobni automobil marke "citroen picasso" splitskih registracija kojim je upravljao 64-godišnji vozač.

Vezani članci Policija, ilustracija Automobilom projurio križanjem pa na pješačkom naletio na 68-godišnjeg muškarca Razdvojene sijamske blizanke - 2 Razdvojili blizanke spojene glavama: "Kad je došao taj trenutak, svi smo bili duboko dirnuti"

Kako se saznaje u splitskoj bolnici, jednoj je djevojčici i nakon operacije život ugrožen, a druga teško ozlijeđena je izvan
životne opasnosti.

Vozač je izjavio kako mu je bilo otvoreno zeleno svjetlo za prolazak, a da su djevojčice cestu na pješačkom prijelazu prelazile kad je na semaforu bilo upaljeno crveno.

Zato policija moli sve očevidce koji su danas oko 12,30 vidjeli tu nesreću da se jave policiji kako bi dali izjavu. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a istraga te teške prometne nesreće se nastavlja.