Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dvije djevojčice teško stradale u naletu vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije dvanaestogodišnjakinje teško su stradale u Splitu, kad je na Poljičkoj cesti na njih naletio automobil. Obje su djevojčice u bolnici, a jedna od njih se još uvijek bori za život. Djevojčici je odstranjena slezena, ima povredu mozga i priključena je na aparate za disanje.

Na djevojčice je naletio osobni automobil marke "citroen picasso" splitskih registracija kojim je upravljao 64-godišnji vozač.

Pročitajte i ovo Djevojčice iz Gaze su ozlijeđene u napadu IDF-a Izvukli ih iz ruševina u Gazi "Moja sestra, moja voljena": Trenutak u kojem djevojčica prepoznaje svoju sestru slomit će vam srce Slika nije dostupna Kamera snimila nesreću Djevojčice šetale stazom za motocross, 'pokupio' ih motociklist

Kako se saznaje u splitskoj bolnici, jednoj je djevojčici i nakon operacije život ugrožen, a druga teško ozlijeđena je izvan
životne opasnosti.

Vozač je izjavio kako mu je bilo otvoreno zeleno svjetlo za prolazak, a da su djevojčice cestu na pješačkom prijelazu prelazile kad je na semaforu bilo upaljeno crveno.

Zato policija moli sve očevidce koji su danas oko 12,30 vidjeli tu nesreću da se jave policiji kako bi dali izjavu. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a istraga te teške prometne nesreće se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene