Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pune ruke posla

Dubrovačka policija u akciji: Pali dileri ecstasyja, MDMA te Makedonac s 2,1 kg marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teretnjaku makedonskih registracija pronađena je putna turba s dva paketa s ukupno 2,1 kg marihuane.

Policajci PU dubrovačko-neretvanske jučer i prekjučer su u više navrata uhvatili nekoliko osoba s drogom.

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Jučer poslijepodne u Ulici Baltazara Bogišića u Dubrovniku zaustavljeno je osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a u kojem se kao suvozač nalazio 32-godišnjak kod kojeg su policajci pronašli 40 tableta ecstasyja, 1 gram mrvljenog ecstasyja i digitalnu vagu. Provedenim kriminalističkiim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 32-godišnjak počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine i prometa drogama te je uz kaznenu prijavu jutros predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Akcija 'Šetač 2': U Hrvatskoj i BiH uhićeno 25 trgovaca drogom

Policajci su također dovršili krim istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 40 i 26 godina osumnjičenima za kazneno djelo nedozvoljene trgovine i prometa drogama. Naime, 40-godišnjak je sinoć oko 22.30 sati zatečen u Ulici Vladimira Nazora u Dubrovniku prilikom predaje 26-godišnjaku 40 ampula droge MDMA, ukupne težine 8 grama, koja je namijenjena daljnjoj preprodaji na području Dubrovnika. Dvojica osumnjičenih će tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku.

Jučer oko 13.30 sati na graničnom prijelazu Nova Sela u teretnjaku makedonskih registracija, kojim je upravljao 56-godišnji državljanin Makedonije, pronađena je putna turba s dva paketa s ukupno 2,1 kg marihuane. Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je u tijeku kriminalističko straživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. PVC vrećica s 25 grama marihuane u utorak je pronađena i kod 20-godišnjeg državljanina BiH na graničnom prijelazu Metković. Pronađena droga je oduzeta, a državljanin BiH prekršajno je sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene