Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijevoz 40 kg kokaina

Dubrovnik: Uhićena trojica dilera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U akciji Kondor dubrovačke i zagrebačke policije te Interpola, uhićena su trojica dilera iz Splita, Vela Luke i Zagreba. Organizirali su prijevoz 40 kilograma kokaina iz južne Amerike u belgijsku luku Antverpen.

Drogu je prenio osumljičenik iz Vela luke, koji je radio na jednom putničkom brodu. Za to je dobio 80 tisuća eura. Sva trojica su u istražnom centru županijskog suda u Dubrovniku. U pritvoru ostaju 30 dana. 'Dalje nastavljamo suradnju sa PU zagrebačkom, odnosno MUP-om u sjedištu, kao i belgijskom policijom putem Interpola, kako bi poduzeli daljne izvide u cilju dokaza umješanosti drugih osoba u krijumčarenja', rekao je Miljenko Lovrić iz PU dubrovačko-neretvanska.

Pročitajte i ovo Željko Petković, zamjenik ravnatelja HZJZ Ogromna zapljena Hrvat koji je krijumčario kokain iz ugledne je zagrebačke obitelji: "Ime mu se provlači kroz nekoliko tvrtki" Zaplijenjeni kokain - 4 Zanimljiv pristup Na suđenju za šverc kokaina, oružja i ubojstvo tražili da se izuzmu dokazi s aplikacije koju koriste - kriminalci

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene